The Ramonas (UK) – Outbaix 2.0 Übach-Palenberg (D)

Sinds 2004 is de groep gegroeid door verschillende line-ups, en zijn The Ramonas uitgegroeid tot een volwaardige, vlijmscherpe live-band op zich! Touring is nooit saai en deze meiden spelen gegarandeerd een uur lang vol energie en vol gas. Deze vier lieve ‘cretins’ stoppen zelden zelfs voor een snelle slok water en een hallo … . Het is 1,2,3,4 en ze zijn bezig met de volgende hit, en het mooie is dat ze het allemaal op hun eigen unieke manier doen … waar ze ook spelen, van de UK tot Europa!

De Ramonas vangen de magie van de vroege Ramones in hun live-optredens met een intensiteit die je je zeker niet gaat beklagen eens je ze gezien hebt en waar je kippenvel van krijgt. En bovendien zien de meisjes er zelfs veel beter uit dan de originelen Joey, Johnny, Dee Dee en Marky!

​Sommigen zeggen dat het spelen van de nummers van Ramones eenvoudig is, maar het vastleggen van de sfeer en essentie van zo’n geliefde band gemengd met de vereiste snelheid, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen is geen sinecure .. Cloey, Pee Pee, Rohnny & Cammy zijn absoluut hier om te blijven! Gabba Gabba hey!!!
n juni 2015 deden ze voor het eerst op een tournee België aan en toen speelden ze alleen de eerste twee Ramones-albums. In het najaar van 2016 spelen de meisjes de twee albums “Road to ruin” en “Rocket to Russia” in volle lengte. En 2017 Het album “Its alive” was helemaal rond. In 2018 gevolgd door de Ramones “Mania Tour”.

In 2016 brachten de meisjes hun eerste eigen EP “You Asked for It” uit en
op 10 september 2017 werd hun eerste volledige album “First World Problems” uitgebracht. In 2019 kwam hun laatste full album uit Acoustic Problems”. Een aantal eigen geschreven akoestische nummers op een album waarmee ze vooral in de UK hoge ogen gooiden.
De afgelopen 10 jaar hebben The Ramonas hun weg gevonden door de iconische albums van Ramones op shows in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

De laatste toernee van de band “RAMONAS GO MENTAL!” is het einde van een Britse en Europese tour van decennium 2019
In tien dagen tijd brengen ze een serie shows in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland en als laatste een in België.
RAMONAS GO MENTAL is een meedogenloze en explosieve show waarin je van begin tot eind meezingt!